Sallad:1 ananas
1 mango
200 gram röda vindruvor
1 apelsin
2 röda äpplen
3 msk pumpakärnor
1 handfull sötmandel
2 msk gula russin
Kardemummayoghurt:
2 dl naturell sojayoghurt
1 tsk florsocker
2 tsk malen kardemumma
Blanda sojayoghurt med florsocker och kardemumma och låt gärna stå i kylskåpet ett par timmar så att kardemumman blir mer framträdande. Skala och skär ananas, mango och apelsin i lagom stora kuber. Kärna ur och klyfta äpplena och skär dem i mindre bitar. Halvera och kärna ur druvorna. Blanda allt i en stor skål. Om du vill så rosta mandel och pumpakärnor i en panna utan fett ett par minuter. Hacka mandlarna grovt. Strö dem över salladen tillsammans med pumpakärnor och gula russin. Servera med kardemummayoghurten. Sweet!
Testade detta ikväll och gjorde kullerbyttor efteråt så gott det var. Tatt!
SvaraRaderaVad kul! Det värmer våra veganhjärtan!
SvaraRadera