torsdag, mars 26

Go Green har lusat av sig

Att Go Green gjort om sin vispgrädde till det sämre känner de flesta veganer till vid det här laget, företaget har dissats på flera bloggar. Men som en glad nyhet kan vi meddela (er som inte redan upptäckt det) att de i allafall lyckats göra en sak rätt: lössen är inte kvar i jordgubbs-soygurten, som dessutom nu finns i enliters-förpackning.
Att det finns döda djur i åtskilliga av de livsmedel som den stora massan kallar för mat är ju ingen överraskning, men att peta ner krossade sköldlöss i en produkt som riktar sig till veganer, hälso- och miljömedvetna människor känns inte som ett särskilt lyckat drag. Så därför får man ge Go Green en klapp på axeln när de nu idkat bot och bättring. Det hälsovådliga och osmakliga färgämnet, E120 eller karmin som det också kallas, är ersatt av den betydligt fräschare komponenten "svart morotsjuicekoncentrat".

3 kommentarer:

Yamiko sa...

Hurra!
Ska testa den nån gång då, nu när det inte är löss i den längre. =^_^=

Anni sa...

tummen upp!

Olivia sa...

Den är fin. Dessvärre har de ändrat något på blåbärssoyghurten sedan den bytte förpackning, jag gillar inte alls den nya smaken lika mycket. Tur att alpros finns.