torsdag, oktober 16

Adjöken och godernatt Ers Majonnäs!

Så kan Veganbidraget, efter att ha sett aftonens nyheter på televisionen, slutgiltigt konstatera att det är ställt bortom allt rimligt tvivel. Det är helt släckt på kung Carl XVI Gustafs hjärnkontor. Becksvart. Alla har gått hem. All aktivitet har avstannat. Är det till följd av inavel eller demens?

Hur som haver, efter att ha pratat ihop sig med sina lika klent begåvade överklassfränder och sin svagsinte son under ett jaktpass går vår imbecille konung ut med ännu ett politiskt uttalande, nämligen att han anser att vargjakt bör legaliseras. Den befängda idén har CG fått sedan älgstammen reducerats kraftigt på senare år till följd av jägarnas hänsynslösa nöjesslakt. De cirka 120 vargindivider som beräknas finnas i de svenska skogarna ses då som farliga konkurrenter om "bytet". Såhär yttrar sig mannen som finansieras med 100 miljoner i årligt apanage av svenska folket:

Vi måste börja beskatta vargstammen. Om de får hitta sina partners i skogen så exploderar det ju. De äter mycket, det är bara så. Om de håller sig i skogarna, självklart, jättebra, men blir de för många kanske de söker sig till andra marker och går närmare tätorter. Då är det fel, de ska vara vilda.
Kungen förklarade sig i samma nyhetsinslag (som kan ses i sin helhet här) nöjd över att hans brat till avkomma hade skjutit en älg. "Det var kul, trevligt", sade snyltkungen. Han passade också på att dela med sig av sin definition av jakt:

Jakten är en umgängesform. Man är ute i skogen och filosoferar, ser vilt, skjuter ett djur och har en trevlig middag efteråt.
I dessa tider av finansiell oro - åtminstone för kapitalägarna - är det oansvarigt av Sveriges regering att hålla sig med ett kungahus. Dessutom borde väl kungafamiljen, i likhet med kulturarbetarna, enligt högerdoktrinen kunna finansiera sin verksamhet själva. Att ha ett system där somliga ärver makt och kapital från skattebetalarna år 2008 är under all kritik. Vill du också gå ur monarkin sedan du anser att makten i en demokrati ska utgå från folket? Här kan du skriva på utträdesbrevet som utformats av Republikanska föreningen.

Adjöss knugen! Veganbidraget hoppas innerligen att du får lite blyhagel i din blåblodiga ändalykt bäst du sitter och fingrar på bössan i ditt mördartorn!

1 kommentar:

Olivia sa...

Läste just kungens definition av älgjakt högt och flertalet personer i detta rum brast i skratt.

Jag håller med om att vi skulle ha det bättre utan Ers Majonäs, men om vi nu ska ha en Majonäs så borde den vara vegan.