2 no-egg
2 dl råsocker
1 tsk vaniljsocker
50 gram vegetabiliskt margarin
½ dl sojamjölk
1 dl sojayoghurt
3 dl siktat dinkelmjöl
1 ½ tsk bakpulver
50 gram mintchoklad (Divine)
1 msk kakao
Sätt ugnen på 225 grader. Vispa ihop no-egg, socker och vaniljsocker ordentligt. Smält margarinet, blanda ner sojamjölk och sojayoghurt och rör ner i sockerblandningen. Sätt en kastrull på spisen, i med en skvätt sojamjölk, chokladen och kakaon. Rör ihop till en smet på låg värme. Därefter rörs chokladblandningen ner i den andra smeten. Blanda bakpulver och mjöl och rör ner i den blöta smeten. Häll ner i cirka 12 muffinsformar och grädda dem i mitten av ugnen cirka 10-12 minuter. Kanon!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar