söndag, december 21

Veganbidragets jultejp är här!

Det finns människor där ute som aldrig har hört en julskiva. Och när man betänker hur de flesta man själv åhört genom åren låtit kan man lätt bli lite avis. Ja, för det är ju inte speciellt kul med fryntliga överklass-snorisar som sjunger om det lilla jesusknytet i halmen när man tvärsäkert genomskådat att det enda de innerst inne vill är att slita av det asdyra NK-glanspappret på sin sprillans nya Playstation 3. Inte heller blir man särskilt glad när stjärnögda botoxpumpade schlagerdrottningar spiller stämbandsinflammationer i ens hörselgångar. Direkt illa kan man må när katolska präster tar ton i "Silent night" så kyskhetslöftena spricker.
Så därför, kära kamrater, vill vi bjuda er på lite alternativ till all denna olåt. Tryck på länken här, ladda ner vår jultejp, och njut av boogie-woogie från 50-talet, en gammal Joni Mitchell-låt i nytt lyxigt fodral, den oefterhärmlige, oersättlige mister Tom Waits, de sköna snubbarna Johnny Guarnieri och Slam Stewart som avslöjar Tomtens väl förborgade hemlighet, våra favorittenorer Mario och Jussi och den lilla coola socialistkiden Brenda Lee som tänker fånga tomten i lasso för att han inte är någon rättvis sagofigur. Med mera, med mera. Men först, dock inte minst, Low´s "Just like Christmas". Den hälsning som återfinns i deras julalbumskonvolut skriver gärna Veganbidraget under på: "Despite the commerce involved, we hope you will consider this our gift to you. Best wishes." Peace!

2 kommentarer:

VeganAmanda sa...

Tack så jättemycket:) Blev jätteglad. Ni får också ha en underbar jul, med mycket kärlek och god mat:)

Rasmus sa...

Härligt! Det här behövdes verkligen, som kontrast till all otäck julmusik som knappt går att undkomma. Det finns en del guldkorn i er samling, och Tom Waits råkar vara min absoluta favoritartist så det är såklart utmärkt att ni tog med några exempel på hans rosslande...