onsdag, februari 4

Tävling: Tiden är knapp!

Eftersom vi tycker så mycket om er läsare så vill vi ge er möjligheten att vara med och tävla om stora, grymma Veganbidraget-pins med egenhändigt ihopknåpad design i tre olika utföranden. Och budskapet är enkelt: gör den här världen till en bättre plats för alla levande varelser. Det du behöver göra för att ha chans att vinna är att gnugga geniknölarna och skriva en skön, rapp och pangig sidvinjett (slogan) till Veganbidraget som under en månad kan ersätta vår stående "En revolution på din tallrik", vilken säkert noterats här ovan.











Mejla ditt förslag till veganbidraget@gmail.com senast onsdagen den 11 februari och glöm inte att skriva adress dit vi kan skicka eventuell vinst. Efter att du mejlat så skriv en kommentar under det här inlägget där du talar om att du medverkat i tävlingen, och/alternativt om du har en blogg eller hemsida så tipsa om tävlingen där och låna då gärna någon av bilderna och lägg upp. Fredagen den 13:e utser vi en vinnare som kommit med den mest slagkraftiga kick ass-vinjetten. Den lycklige får knappar med alla tre motiv. Dessutom belönas de fem näst bästa förslagen med varsin knapp. Vinnarna med förslag presenteras här på sidan. May the force be with you!

5 kommentarer:

Anonym sa...

nu e jag med å battlar!!! :) //P

Anonym sa...

Tjohej dom va ju jättefina ju! särskilt den med döskallen.Vill ha! hmm gäller bara att fundera ut nåt bra dårå....

Anonym sa...

Jag ska fila på't ett tag! Återkommer!

Anonym sa...

Jag har tävlat och känner mig säker på vinst! haha :-)

Anonym sa...

Förstår mig kanske inte på kommentar-funktionen... Nu skriver jag igen: Har skickat in ett bidrag nu :) Hälsningar Sara/veganwannabe