
1 ananas
1 mango
200 gram röda vindruvor
1 apelsin
2 röda äpplen
3 msk pumpakärnor
1 handfull sötmandel
2 msk gula russin
Kardemummayoghurt:
2 dl naturell sojayoghurt
1 tsk florsocker
2 tsk malen kardemumma
Blanda sojayoghurt med florsocker och kardemumma och låt gärna stå i kylskåpet ett par timmar så att kardemumman blir mer framträdande. Skala och skär ananas, mango och apelsin i lagom stora kuber. Kärna ur och klyfta äpplena och skär dem i mindre bitar. Halvera och kärna ur druvorna. Blanda allt i en stor skål. Om du vill så rosta mandel och pumpakärnor i en panna utan fett ett par minuter. Hacka mandlarna grovt. Strö dem över salladen tillsammans med pumpakärnor och gula russin. Servera med kardemummayoghurten. Sweet!
2 kommentarer:
Testade detta ikväll och gjorde kullerbyttor efteråt så gott det var. Tatt!
Vad kul! Det värmer våra veganhjärtan!
Skicka en kommentar