lördag, mars 21

Världens bästa feedback och annat gott...

Av en slump snubblade Veganbidraget in på en blogg häromdagen. Den verkade fin och intressant. Veganska recept, lite djurrätt, odling och annat fint som gör livet värt att leva. Och så en fantastisk manual på hur man gör egen tofu! Joop, det är sant! Men döm om vår förvåning när vi kommit en bit ner på sidan och möts av den här synen. Det är ju vårt tårtrecept de använt. Vi blev så smickrade att vi rodnade i kapp...

För mycket mer belönad än så här kan man nog inte bli som bloggare. Sååå fint! Och kolla in deras version av tårtan, så jäklars snygg den är! Så tack snälla, kära ni som ligger bakom Absolüt Beginner. Ni tillhör numera bidragssamhället här till höger. Hoppas att tårtan smakade.

För er andra som kanske också känner er hågade att baka vår Hjortrontårta med ingefärskola och nötkrisp så finns receptet här. Är ni lite mer hallontypen så får vi kanske passa på att fresta er med vår senaste kreation Marstårta med hallonkola och mintchokladmousse. Vi har förstås ett helt gäng andra smarriga efterrätter att bjuda på också till exempel en Fenomenalt fin fromage på mörka bär, en sval, skönt stickig Kiwisorbet för S., en supernyttig Tropisk fruktsymfoni med kardemummayoghurt eller vår absoluta favorit Rosendoftande shrikand med saffran och nötter. Hoppas det ska smaka!

2 kommentarer:

KattchingShop sa...

att göra egen tofu verkar mäktigt" helt klart värt att testa nu när dom höjt kung markattas tofu här till hutlösa 30kr för ett litet paket!! herregud!!

Anonym sa...

Vad roligt att ni uppskattar bloggen. Jag måste erkänna att ni hör till en av mina favoritbloggar också! Som nybliven vegan är jag oerhört tacksam för att ni finns till för inspiration och helt vattentäta recept!

300g egentillverkad tofu kostar ungefär 6:- att tillverka har jag kommit fram till med avancerade matematiska formler. Jag har dock inte lyckats få den att bli så fast som kung markattas, men den fungerar något övergrymt att göra biffar med. Helt klart godare än köpt är den också!