1 seitanstek (se recept här)
1 paket färskost, 200 gram
1 dl finklippt gräslök
20 gram vegetabiliskt margarin
2 ½ dl havregrädde (Oatly)
1 tsk kinesisk soja
salt + svartpeppar
Gör seitansteken enligt anvisningarna i vårt recept men uteslut rökarom, byt ut rosmarin mot torkad dragon och rödvinet mot vatten. När den är klar och har svalnat något skärs ca 20 tunna skivor på längden. Bred på ett jämnt, tjockt lager färskost på varje skiva och strössla över gräslök. Rulla ihop till rullar och fäst ihop varje rullad med en tandpetare. Hetta upp margarin i en stor stekpanna. När det slutat fräsa läggs rulladerna i och steks tills de fått fin yta runt om. Därefter slås grädden på. Tillsätt soja, lite salt och svartpeppar och låt puttra ihop ca 5 minuter.
3 kommentarer:
fan va gott det ser ut...
ni är mina idoler
pepp!
Åå! så himla gott!
vaddå färskost?vegnaskt?
Skicka en kommentar